VI Premi ProDocs

Sumpta Ayuso

Sumpta Ayuso

Productora de JWP i tresorera de Pro-Docs
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article de Sumpta Ayuso Tresorera de ProDocs, publicat a l’Infoproa de dilluns 18 de març de 2019.

Ja arriba el VI Premi ProDocs, fa sis anys que els companys de l’Associació celebrem el Millor Documental per Televisió i aquest any tenim novetat, obrim convocatòria a tot el territori espanyol!

Aquest és un premi que des del seu naixement a anat prenent protagonisme entre tots els que fem documentals a Catalunya, ens fa il·lusió presentar-lo dins el marc del DocsBarcelona, ens fa sentir orgullosos la diversitat de documentals que hi participen i ara estem molt contents de poder anar més enllà i fer-lo un premi per qualsevol productora d’Espanya.

En els darrers anys hem anat veient com els documentals han anat creixent dins el món audiovisual. Han pres formes diferents, amb innovació i ofici, i cada cop reben  més el vistiplau i l’interès dels espectadors. A ProDocs ens sumem a aquest èxit i donem un valor especial al nostre premi fent-lo més inclusiu.

L’equip de JWP l’ha rebut dues vegades, quin orgull! Entre rialles, els membres de la junta sempre me’n fan broma, que si hem fet doblet, que si som els experts, que ja ni ha prou … és per això, penso, que avui m’ha tocat escriure aquest InfoProa.

Nosaltres volem sempre “robar dels millors”, estar oberts a les influències d’aquí i de fora, per arribar a fer nostres els projectes més originals. En el món documental hi ha pocs luxes, però la diversitat n’és un. Professionals del documental vinguts des de Guatemala, EUA, Dinamarca, Gran Bretanya, Colòmbia, França, Argentina… tots ells tenen un trosset dels Premis ProDocs de JWP.

Així doncs, la iniciativa de la junta per ampliar la convocatòria a tot el territori espanyol em sembla només un petit pas a que també esdevingui ben aviat en una convocatòria, europea? Per què no? A ProDocs som ambiciosos i sobretot, som inclusius.

Companys! Animeu-vos a participar-hi i a incloure aquesta estatueta a la vostra col·lecció de premis.

Sumpta Ayuso de ProDocs

 

Més informació aquí.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.