UN PAS MÉS: PROA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article de Mireia Graell, productora de Ringo Media publicat a l’InfoPROA de dilluns 3 de maig de 2021.

Fa quatre anys vaig obrir la meva pròpia productora, i en aquest temps la muntanya russa cada cop és més intensa. Però alhora cada cop em trobo amb més vagons plens de companyes i companys fent el mateix circuit que jo. Pujant, baixant, boca avall i parada en sec.

Penso en el camí fet i el camí per fer, i reflexiono sobre la professió de productora i el que significa. I arribo a diverses conclusions, però sobretot el motor que més em fa tirar endavant és la col·laboració i el treball en equip. Com d’una conversa fent un cafè pot sorgir una idea que arrossegarà a desenes de persones a transformar-la amb quelcom tangible que es pugui gaudir i compartir per milers: una pel·lícula.

Treballem en un sector on cada peça és un món, un univers, un llenguatge. Cada una té la seva idiosincràsia i les persones que la creen són també diferents, el que fa que no visqui en una monotonia i em faci preguntes cada dia. Una feina on aprenc i comparteixo. I m’agradaria que els anys que em queden de seguir fent aquesta professió (que espero que sigui per sempre), no m’oblidi mai del que em mou. I que si algun dia no sento aquesta il·lusió i entro en una monotonia, aquesta feina ja no serà per mi.

Fa pocs mesos que vaig entrar a formar part de PROA gràcies al programa Creixement Empresarial, i en aquest temps he sentit un entorn fort, proper, que escolta i que també té aquesta il·lusió que jo espero no perdre mai. Així que amb aquesta reflexió avanço un pas més i els vagons de la muntanya russa cada cop estan més plens.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.