UN PAS MÉS: PROA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article de Mireia Graell, productora de Ringo Media publicat a l’InfoPROA de dilluns 3 de maig de 2021.

Fa quatre anys vaig obrir la meva pròpia productora, i en aquest temps la muntanya russa cada cop és més intensa. Però alhora cada cop em trobo amb més vagons plens de companyes i companys fent el mateix circuit que jo. Pujant, baixant, boca avall i parada en sec.

Penso en el camí fet i el camí per fer, i reflexiono sobre la professió de productora i el que significa. I arribo a diverses conclusions, però sobretot el motor que més em fa tirar endavant és la col·laboració i el treball en equip. Com d’una conversa fent un cafè pot sorgir una idea que arrossegarà a desenes de persones a transformar-la amb quelcom tangible que es pugui gaudir i compartir per milers: una pel·lícula.

Treballem en un sector on cada peça és un món, un univers, un llenguatge. Cada una té la seva idiosincràsia i les persones que la creen són també diferents, el que fa que no visqui en una monotonia i em faci preguntes cada dia. Una feina on aprenc i comparteixo. I m’agradaria que els anys que em queden de seguir fent aquesta professió (que espero que sigui per sempre), no m’oblidi mai del que em mou. I que si algun dia no sento aquesta il·lusió i entro en una monotonia, aquesta feina ja no serà per mi.

Fa pocs mesos que vaig entrar a formar part de PROA gràcies al programa Creixement Empresarial, i en aquest temps he sentit un entorn fort, proper, que escolta i que també té aquesta il·lusió que jo espero no perdre mai. Així que amb aquesta reflexió avanço un pas més i els vagons de la muntanya russa cada cop estan més plens.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.