Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Trobada amb el director general de l’ICAA

PROA va organitzar una trobada amb Óscar Graefenhain, actual Director General de l’ICAA.

El passat dimecres 8 de març PROA va organitzar una trobada amb Óscar Graefenhain, actual Director General de l’ICAA. Graefenhain va assistir-hi acompanyat del Secretari d’Estat de Cultura, Fernando Benzo.

La sessió va ser molt intensa i fructífera doncs el Director General de l’ICAA. va fer un resum de les polítiques d’actuació de l’entitat així com de les diferents línies d’ajuts que es convocaran aquest 2017. Al mateix temps, es va comprometre a treballar a fons per a millorar-les de cara a l’any vinent i va insistir en la necessitat de col·laboració Fernando Benzo, de la seva banda, va explicar que aviat es presentarà el Pla de Cultura 2020 i es va mostrar coneixedor de la importància del sector cultural a Catalunya així com va anunciar que vol impulsar la co-capitalitat Barcelona-Madrid.

Una vuitantena de socis de PROA van assistir a aquest acte que forma part del pla d’actuació de la federació en la seva tasca de millorar les condicions de treball de les empreses associades.

Els socis de PROA poden trobar el resum complet de la sessió a l’àrea privada de socis del web o clicant al següent enllaç.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.