Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

SOCIS DE PROA TRIOMFEN AL FIC-CAT 2019

12a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

L’última pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet producció de Lastor Media “Els dies que vindran”, ha estat la guanyadora del FIC-CAT 2019 com a millor llargmetratge de l’edició d’enguany. El premi a millor documental ha estat per “Idrissa, crònica d’una mort qualsevol”, dirigida per Xavier Artigas i Xapo Ortega, i producció de Polar Star Films.

El premi a la millor direcció de fotografia ha recaigut en Gris Jordana per “La vida sense la Sara Amat” de Laura Jou i producció de Massa d’Or Produccions. El públic també l’ha considerada millor producció del FIC-CAT 2019.

Pel que fa a la resta de premis, “Jauria” de Gemma Blasco i producció d’El dedo en el ojo ha rebut el guardó a millor curtmetratge; Mentre l’equip de Nova Crítica ha triat el curtmetratge documental “Greykey” d’Enric Ribes i Inicia Films com a millor producció del festival d’enguany.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.