Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

S’estrena “La vida lliure” de Marc Recha

La pel·lícula es va rodar a Menorca, esdevenint el paisatge un dels personatges principals segons el director, Marc Recha.

Divendres 2 de març es va estrenar la nova pel·lícula del director Marc Recha. “La vida lliure”, produïda pels socis de PROA Turkana Films i La Perifèrica, que a finals de 2017 va competir a la secció oficial del Black Nights Film Festival de Tallin.

“La vida lliure” és una ficció ambientada en la Menorca de la Primera Guerra Mundial. La història la protagonitzen Tina i Biel, dos infants que conviuen amb en Rom (Sergi López) després que la seva mare hagi hagut de marxar a Argel per la manca de feina i l’epidèmia de grip. La pel·lícula es va rodar l’octubre de 2016 a Menorca, esdevenint el paisatge un dels personatges principals com a motor del relat segons el director, Marc Recha.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Apaib-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES AUDIOVISUALS DE LES ILLES BALEARS

Coneix Apaib

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE apaib

Apaib-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES AUDIOVISUALS DE LES ILLES BALEARS

Coneix a Apaib

Més informació

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.