Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

RENOVADA LA JUNTA DIRECTIVA DE PRODOCS ENCAPÇALADA PER VENTURA DURALL

L’associació de productors de documentals ProDocs, en una assemblea celebrada en línia, ha votat l’elecció de Ventura Durall, productor de Nanouk Films, com a nou president de l’entitat.

Avui, dijous 2 de juliol del 2020, l’associació de productors de documentals ProDocs, en una assemblea celebrada en línia, ha votat per unanimitat l’elecció de Ventura Durall, productor de Nanouk Films, com a nou president de l’entitat, que agafa el relleu de la productora d’Inicia Films, Valérie Delpierre, ara vicepresidenta de PROA, Productors Audiovisuals Federats i representant de l’especialitat de documentals a l’Academia de Cine.

A la candidatura presentada, Ventura Durall manifesta el propòsit de posicionar el documental en “l’indret que creiem que es mereix, per poder expressar el seu potencial en totes les seves diferents formes i manifestacions”. El principal vector d’acció que proposa, és continuar incidint des de l’associació en la interlocució amb les televisions públiques, però també, treballar per aconseguir el diàleg, cada cop més important, amb les diferents plataformes.

El nou president de ProDocs, durant l’assemblea ha defensat la necessitat d’enfortir el teixit associatiu, per “aconseguir fer créixer el sentiment de comunitat entre tots aquells que fem documentals”. En aquest sentit, Durall manifesta que ProDocs caldrà que treballi per aconseguir un terreny abonat que faci aflorar les sinèrgies i interaccions entre productores.

La candidatura presentada i encapçalada per Ventura Durall, configura una nova junta directiva formada per Sumpta Ayuso (JWProductions), com a vicepresidenta; Bernat Manzano (Boogaloo Films), com a tresorer; i Belén Sánchez (Un Capricho de Producciones), com a secretària. També, s’han fet els nomenaments dels nous vocals de les comissions de treball, que passaran a formar part de la Junta directament: Valérie Delpierre (Inicia Films) com a vocal de la Comissió d’institucions; Anna Giralt (Gusano Films) com a vocal de la Comissió de comunicació; i Oriol Gispert (La Lupa produccions) com a vocal de la Comissió d’acció, que renova mandat.

L’associació ProDocs forma part de PROA, Productors Audiovisuals Federats, juntament amb ProAnimats (animació)ProFicció (ficció)ProTV (televisió)Devicat (videojocs)APAIB (Illes Balears) i AVANT (Comunitat Valenciana).

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències