Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fer de l’audiovisual un sector estratègic per crear un centre de producció referent

El president de PROA, Raimon Masllorens va participar al 37è Fòrum de la Comunicació

Des de quarts de nou del matí, els assistents van anar arribant a l’Auditori de La Pedrera per ser presents a la conferència de Masllorens. Entre d’altres, hi van acudir representants de les institucions com la futura consellera de Cultura, Laura Borràs, el diputat de Junts per Cat, Francesc de Dalmases, i el director de l’Àrea de l’Audiovisual de l’ICEC, Francisco Vargas. També van ser presents la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet i el director de TV3, Vicent Sanchís. Per part de PROA, també van fer costat al president la Directora General, Montserrat Bou, el Vicepresident de PROA, Tono Folguera o Tony Albert, president de ProAnimats, entre d’altres socis de la Federació.

Roger Loppacher, president del CAC, va iniciar la sessió amb una breu presentació de la trajectòria de Masllorens, així com la tasca i missió de PROA. A més, va fer una fotografia de la situació actual, cultural, audiovisual i lingüística, del país, fent èmfasi en els continguts i els avenços de la tecnologia. Loppacher va acabar posicionant-se a favor d’ampliar urgentment els pressupostos per a la producció pròpia i independent.

Posteriorment, el President de PROA Raimon Masllorens va pujar al faristol i va iniciar la seva ponència saludant les autoritats, i anunciant que la conferència inclouria una sèrie de mesures i propostes per a la millora de l’audiovisual i el pla de xoc, que, basant-se en la idoneïtat temporal del nou govern, podria començar a implementar-se.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.