Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

ProDocs busca el MILLOR DOCUMENTAL TELEVISIU d’Espanya del 2018

L’Associació de Productors de Documentals s’estrena en l’àmbit estatal. Aquesta nova edició podran presentar-se documentals estrenats el 2018 tant en televisió com en plataformes streaming.

L’Associació de Productors de Documentals, ProDocs, obre des d’avui, 18 de març, i fins el 5 d’abril, el període d’inscripció per participar en la sisena edició del Premi Pro-Docs al “Millor Documental Televisiu” d’Espanya del 2018 organitzat en el marc del Festival DocsBarcelona que en aquesta nova edició presenta diverses novetats en les seves bases i premis.

Per primer cop, s’obre el procés de participació als documentals produïts en tot el territori de l’Estat Espanyol i s’han inclòs les plataformes digitals com suport d’estrena. Una altra de les novetats que presenta el VI Premi ProDocs és que, a més del reconeixement dels professionals del sector, aquesta nova edició oferirà suport tècnic, de promoció i difusió a la producció guanyadora. A més, els quatre documentals finalistes estaran disponibles al canal del DocsBarcelona a Filmin durant els dies que dura el Festival.

El guanyador serà elegit pels socis de ProDocs i es coneixerà durant la inauguració del Festival DocsBarcelona el proper 15 de maig de 2019. La producció guanyadora de la passada edició fou l’aclamat documental “Las cloacas de Interior” produït per Mediapro, que es va sumar així a la llista de guanyadors formada per “Muerte en León” de JWProductions el 2017, “Las Sinsombrero” produït per Intropía Media el 2016,  “El gran Silenci. Horta de Sant Joan” de Brutal Media el 2015 i “Demà Moriré” de JWProductions el 2014.

BASES DE LA CONVOCATORIA. Enllaç

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ. DATA LÍMIT 5 d’abril 2019

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències