Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

PROA SELECCIONADA A L’INTERREG EUROPA 2014 – 2020

PROA, soci beneficiari del projecte A.L.I.C.E. Animation League for Increased Coorperation in Europe, aprovat en el marc de la quarta convocatòria de projectes del Programa de Cooperació INTERREG EUROPA 2014‐2020.

L’1 d’agost comença el projecte A.L.I.C.E. Animation League for Increased Coorperation in Europecofinançat en un 75% per fons FEDER, dins del Programa Operatiu INTERREG EUROPE, programa que persegueix la millora de la política de cohesió dels 28 Estats membres de la UE (a més de Noruega i Suïssa) a través de l’intercanvi d’experiències, la transferència de bones pràctiques i les iniciatives conjuntes.

L’objectiu Específic del Projecte A.L.I.C.E. és la promoció del creixement i la consolidació de les PIMES dedicades a la producció audiovisual d’animació, mitjançant la millora dels sistemes de finançament, les estructures normatives i les estratègies per a la coproducció.

PROA treballarà al costat de Wallimage(BE), Pictanovo(FR), Region of Puglia – Department Tourism, Economy of Culture and Valorization- (IT), Ministry of Culture of the Slovak Republik (SK) i la Rzeszow Regional Development Agency SA – Marshall Office of Podkarpackie Region – (PL).

Amb aquest motiu, PROA sol·licita pressupostos per a la contractació de la prestació del servei d’auditoria per un controlador de primer nivell (FLC). L’objecte del contracte és la prestació dels serveis d’auditoria per a un controlador de primer nivell de les despeses de PROA, Productors Audiovisuals federats, derivats del Projecte A.L.I.C.E. Animation League for Increased Coorperation in Europe, aprovat en el marc de la quarta convocatòria de projectes del Programa de Cooperació INTERREG EUROPA 2014‐2020, segons el protocol i la normativa especificats en l’última versió del Manual del Programa Interreg Europa, que pot consultar-se en el següent enllaç.

Per més informació veure PDF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.