Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Proa reclama l’aportació extraordinària

PROA torna a reclamar una aportació extraordinària per garantir la supervivència de TV3.

Des de la Federació de Productors Audiovisuals fa mesos que treballem en la proposta de pla de xoc en relació a la crisi de l’audiovisual. El passat 12 de gener, vam presentar les demandes en una roda de premsa que resultava del debat de grups parlamentaris que s’havia dut a terme al desembre de 2017.

D’entre les quatre demandes hi havia el reclam al nou govern d’una aportació extraordinària de pressupost per fer front al nou criteri de l’IVA per garantir la viabilitat i la supervivència de TV3.

Sis mesos després, i amb la formació del nou govern ja consolidada, tornem a reclamar aquesta aportació econòmica tal i com es van comprometre a garantir els representants polítics.

Davant una situació d’extrema gravetat, que ha incidit en la programació de la televisió pública així com en la producció independent, els productors audiovisuals federats a través de PROA continuem reclamant els quatre punts clau del pla de xoc:

  1. Demanem que al nou govern una aportació extraordinària de pressupost per fer front al nou criteri de l’IVA i garantir la viabilitat i la supervivència de TV3.
  2. Necessitem un Consell de Govern per liderar un canvi de model i fer front comú amb tots els actors del sector audiovisual. Cal, de manera urgent, renovar els membres d’aquest Consell per reforçar el seu lideratge, per salvar TV3 garantint la seva competitivitat i el compliment dels seus objectius fundacionals
  3. Demanem als partits polítics, tal com van prometre quan el Constitucional va anular la taxa de les teleoperadores, que iniciïn els tràmits parlamentaris per poder implantar una nova taxa.
  4. Constitució urgent d’una mesa de treball amb presència de figures del sector i representants del Govern per elaborar i presentar el més ràpidament possible un pla estratègic d’actuació. Aquest pla tindrà per objectiu redefinir el model audiovisual de la CCMA així com de la resta del sector garantint-ne la viabilitat futura per als pròxims set anys.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.