Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

PROA es reuneix amb el President Puigdemont

La valoració de la trobada ha estat molt positiva i marca l’inici d’una relació de benentesa i treball per l’audiovisual català.

PROA s’ha reunit amb Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya, i Santi Vila, Conseller de Cultura, amb l’objectiu de presentar formalment la federació al nou equip de govern autonòmic i establir llilgams pel treball conjunt envers l’audiovisual català.

A la reunió PROA va exposar les principals línies de treball de la federació de cara al 2016 i el futur a curt i mig termini, així com els problemes més immediats als quals s’enfronta actualment el sector de la producció independent. Entre d’altres temes, es va tractar la importància de la Taxa a les Operadores d’Internet de cara al finançament de l’audiovisual català i, també, la proposta de PROA d’impulsar un Pacte Nacional pel sector.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.