Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

PROA AL SSIFF 2019

L'edició 67 del Festival de San Sebastián avança nou títols de PROA, Productors Audiovisuals Federats, dins la seva programació.

La 67 edició del Festival Internacional de Cine de San Sebastián 2019 que es celebrarà del 20 al 28 de setembre, continua avançant títols de la seva programació, entre els quals destaquen nou produccions de socis de PROA, Productors Audiovisuals Federats.

A la Secció Oficial s’estrenarà l’òpera prima de Belén Funes, ‘La hija de un ladrón’ d’Oberon Cinematogràfica. Per la seva banda, a la secció Nuevos Directores ha estat seleccionada l’òpera prima de Lucía Alemany, ‘La innocència’ d’Un Capricho Producciones. Mentre que la sèrie documental, dirigida per Justin Webster, ‘El fiscal, la presidenta i l’espia’ de JWP i Fasten Films, farà la seva estrena mundial a la secció Zabaltegi-Tabakalera.

D’altra banda, el festival ha seleccionat per la secció Made in Spain, l’última producció del director Carlos Marqués-Marcet, ‘Els dies que vindran’ de Lastor Media, la producció de Neus Ballús ‘El viatge de la Marta’ d’Ikiru Films, ‘Em dic Violeta’ dirigida per David Fernández de Castro i Marc Parramon, de Polar Star Films, l’òpera prima de Marta Lallana i Ivet Castelo, ‘Ojos negros’ de Nanouk Films, i finalment el film d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, ‘7 raons per fugir’ produïda per Compacto i No hay banda.

Finalment, pel que fa al fòrum de coproducció de documentals Lau Haizetara, ha estat seleccionat de Boogalo Films, ‘Magaluf Ghost Town’ dirigit per Miguel Ángel Blanca i Raúl Cuevas.

Més informació a SSIFF 2019

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.