Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

PRIMER PLA

Article de Raimon Masllorens, productor de Brutal Media publicat a l’InfoPROA de dilluns 12 d’abril de 2021.

Si algú ho sap, sou vosaltres, hi ha moments en les pel·lícules que es necessiten els primers plans, per dramatisme, per comicitat, per intensitat… simplement per accentuar. Hi ha pel·lícules que en tenen molts i altres pocs, depenent de qui les fa i de com i quan vol posar els accents.

Com en tantes altres coses, la vida és com les pel·lícules i cadascú és el seu propi director i escull on posarà els primers plans.

El 14 d’abril del 2014 vaig ser elegit president de PROA. Feia bastants anys que era molt actiu en el món associatiu i sentia que era el moment de fer un primer pla per aquest sector dins la peli de la meva vida.

És evident que tota gestió és plena d’encerts i desencerts, de bons i mals moments. Havia pensat aprofitar aquest article per posar en negre sobre blanc el llistat de coses que s’han fet, però ara crec que no val la pena, que sigui el futur qui en parli si és que val la pena fer-ho. El que sí que tinc clar, és que si miro enrere i recordo què era PROA el 14 d’abril del 2014 m’adono que l’evolució, tant amb l’organització com en el nivell de representació que ara tenim, ha estat enorme.

Però també és cert que les pel·lícules necessiten els plans generals. I aquest és el moment. Com tot a la vida PROA necessita un canvi i renovar l’energia.

Vull aprofitar l’oportunitat que em brinda aquest espai, per fer alguns agraïments.

En primer lloc agrair a tots els socis de les set associacions la confiança que m’heu donat aquest temps per ser el vostre representant i el vostre interlocutor. Ha estat un plaer i un honor.

A l’equip de treballadores que tenim; la Mar, la Mariona, la Cecília, l’Ana, la Sara i la Petrus. Us asseguro que s’hi deixen la pell. I especialment a la Montse Bou. Mai havia conegut ningú tan tossut I tan insistent com jo.

A tots els productors que han anat passant per la junta. Han treballat molt, també us ho puc assegurar.

I acabo desitjant tota la sort del món al Jordi Oliva que ha tingut la valentia d’assumir el repte de presidir-nos. Segur que serà un gran president!

Una abraçada a tots!

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.