Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Oberta la convocatòria de la 9a edició dels Premis PRODOCS #DocTV

Per primera vegada, el certamen inclou una categoria específica per a sèries documentals televisives

Es busquen les millors obres documentals televisives de l’any 2021 produïdes a l’Estat espanyol. L’Associació de Productors de Documentals (ProDocs) ha obert aquest 31 de març la convocatòria dels novens Premis PRODOCS #DocTV, que volen posar de relleu el talent, la qualitat i la riquesa que envolten aquest gènere televisiu. El període d’inscripcions es tancarà el 18 d’abril.

Per primera vegada, el certamen oferirà dues distincions diferenciades: la del millor documental televisiu i la de la millor sèrie documental televisiva. D’aquesta manera, els Premis PRODOCS reconeixeran un format, el de les produccions per capítols, que es troba en un moment de salut excel·lent.

Podran participar a la convocatòria les obres documentals finançades per ser format televisiu que hagin estat emeses a canals de televisió i/o plataformes durant l’any 2021 i que no tinguin una versió de llargmetratge estrenada en sales ni prevista fins a la data d’entrega dels Premis.

El jurat estarà format pel conjunt de membres associats a ProDocs, i donarà a conèixer el seu veredicte durant la inauguració del DocsBarcelona, el 18 de maig.

A la vuitena edició, ProDocs va guardonar Dictadura, divises i biquinis, coproducció de Lastor Media amb TVE, dirigida per David Fernández De Castro. Anteriorment, s’havien endut el premi És a l’aire, d’Un Capricho de Producciones (2020); Lladres de temps, produït per Polar Star Films el 2019; Las cloacas de Interior, de Mediapro, el 2018; Muerte en León, de JWProductions, el 2017; Las Sinsombrero, produït per Intropía Media el 2016; El gran Silenci. Horta de Sant Joan, de Brutal Media, el 2015, i Demà moriré, de JWProductions, el 2014.

Informació pràctica

Bases dels premis

Fitxa d’inscripció

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències