Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

PREMIOS IRIS 2020

Article de Tony Albert, productor de Motion Pictures, publicat a l’Infoproa de dilluns 05 d'octubre de 2020

Només escriure la xifra 2020, ja entren calfreds, que ganes tenim de deixar-ho enrere, però per bé o per mal, encara ens queden tres mesos d’any i haurem de passar-ho el millor que puguem. I us proposo que una d’elles és fer arribar les nostres produccions televisives a la propera convocatòria dels PREMIOS IRIS 2020 que acaba de convocar l’Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión en la seva vintena edició, amb el propòsit de distingir l’excel·lència dels professionals i programes emesos entre l’1 de setembre de 2019 i el 31 d’agost de l’innombrable, vagi per davant que per a mi, tot productor que hagi aconseguit acabar la seva producció aquest any, em mereix tots els meus respectes i el premi IRIS 2020.

També des d’aquestes línies agrair als membres de l’Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión, que en reunió mantinguda amb ells a inicis de 2019, i en representació a tot el sector dels productors de sèries d’animació, van tenir a bé afegir un premi a les sèries d’animació, atès que fins ara no hi havia cap mena de reconeixement a aquest format audiovisual i sota la nominació de Millor Programa Infantil, es va crear aquest nou premi. Aquest any, com no podia ser menys, tornem a tenir convocatòria de premi. L’any passat de les 4 nominacions al millor programa infantil, hi havia dues catalanes, TEX de Neptuno Films i HORACI l’INUIT d’Imagic, encara que el primer premi se’l van endur Los Lunnis, un autèntic Formula 1 de la programació infantil.

Està molt bé que els productors de televisió també tinguem un petit suport, la gran majoria de Premis, Certàmens o Festivals estan enfocats per premiar les pel·lícules de Cinema i els productors de televisió també necessitem el reconeixement del públic, crítica i si a més aconsegueixes un premi, doncs ja tenim la cirereta del pastís. Així que animo als meus companys productors de televisió i en especial els d’animació, que presentin els seus programes als pròxims Premios IRIS i aconseguir matar el 2020 amb millor sabor de boca.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.