Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Entrega del premi al Programa de Creixement Empresarial

El passat 10 d’octubre en el marc del Festival de Sitges va tenir lloc l’entrega del premi al Programa de Creixement Empresarial, en la seva tercera edició.

El projecte “Aurora” de Japònica Films,  va resultar guanyador i serà tutelat per Manuel Monzón. Enguany, però, el jurat de Creixement Empresarial va decidir fer una menció especial al projecte “La distancia” d’About a Bicycle Produccions, a qui finalment Miriam Porté farà de mentora.

A més dels guardonats, els finalistes d’aquesta edició van ser “El cerro de los dioses” de LaCima Producciones i “València, Califòrnia” de Tresdeu Media“.

El Programa de Creixement Empresarial té per objectiu contribuir a la internacionalització de les productores. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat i donarà un suport econòmic per valor de 3.000 euros. El programa consisteix en apadrinar un productor novell o sense experiència en el mercat internacional. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat per a què millori el seu projecte i ajusti l’estratègia internacional a les seves característiques específiques.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.