Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

OBERTA LA CONVOCATORIA DE LA 7a EDICIÓ DEL PREMI PRODOCS

Aquesta 7a edició del Premi canvia el seu format per adaptar-se a la nova situació provocada pel COVID-19. Com a novetat, s’inclouen documentals de producció pròpia de cadenes de televisió i es poden presentar documentals estrenats el 2019, tant a televisió com a serveis SVOD.

ProDocs, Associació de Productors de Documentals obre una convocatòria extraordinària des d’avui dilluns 20 d’abril i fins el 10 de maig, per presentar documentals a la 7a edició del Premi ProDocs a Millor Documental Televisiu del 2019, organitzat en el marc del Festival DocsBarcelona 2020, que aquest any realitzarà la seva edició online.

La producció guanyadora de la passada edició fou l’aclamat documental dirigit per Cosima Dannoritzer i produït per Polar Star Films “Lladres de temps”, que es va sumar així a la llista de guanyadors formada per “Las cloacas de Interior” produït per Mediapro, “Muerte en León” de JWProductions el 2017, “Las Sinsombrero” produït per Intropía Media el 2016,  “El gran Silenci. Horta de Sant Joan” de Brutal Media el 2015 i “Demà Moriré” de JWProductions el 2014.

Al premi poden participar documentals unitaris de més de 50 minuts, emesos per canals de televisió i serveis SVODl’any anterior a la convocatòria, a més no han d’haver estat estrenats a sales entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019, ni ha d’haver-hi previsió d’estrena fins la data d’entrega del guardó.

Els documentals han d’haver estat produïts per productores independents que compleixin les condicions establertes en la Llei 20/2010 del 7 de juliol, amb seu a Espanya i que ostentin la totalitat o part dels drets de titularitat dels documentals presentats. Com a novetat, aquesta edició es podran presentar canals de televisió amb seu a Espanya que hauran d’ostentar part o la totalitat dels drets de titularitat del documental televisiu que presentin o haver tingut una participació executiva en la producció.

El setè Premi ProDocs obsequiarà al guanyador amb un val de 1.000 euros de lloguer de material audiovisual a l’empresa 16nou durant un any des del seu lliurament, una acreditació professional per l’edició del DocsBarcelona de 2021 i un any de quota gratuïta per la productora com a soci de ProDocs.

El guanyador serà elegit pels socis de ProDocs i es donarà a conèixer durant la  cerimònia de cloenda del DocsBarcelona – Festival internacional de cinema documental el pròxim dissabte 30 de maig de 2020.

Informació pràctica:
Bases del concursFitxa d’inscripció.

Contacte:
Organització: Mariona Claveria mclaveria@proafed.com
Comunicació: Ana Candela comunicacio@proafed.com

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències