Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

OBERTA LA 6a CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA DE CREIXEMENT EMPRESARIAL

Un programa que dona suport a la internacionalització d’empreses productores audiovisuals sense experiència en mercats internacionals

Coneixedors de la gran importància que té la difusió i promoció de les obres audiovisuals en l’àmbit internacional, PROA, Productors Audiovisuals Federats, posa en marxa per sisè any consecutiu el programa de Creixement Empresarial, que consisteix en apadrinar durant un any a una productora de nova creació sense experiència en el mercat internacional, amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de les seves produccions.

L’empresa productora guanyadora gaudirà del suport d’un tutor o tutora especialitzat/da que sorgirà d’una de les associacions que formen part de PROA, i que es reunirà periòdicament amb el o la responsable del projecte triat per confeccionar un pla d’internacionalització que s’ajusti a les seves característiques específiques.

Per definir aquesta estratègia de mercats es destinarà un suport econòmic de 3.000 euros i s’oferirà una quota gratuïta d’un any per formar part d’una de les associacions que constitueixen la Federació. L’objectiu és que la productora es beneficiï el màxim dels avantatges que li pot oferir PROA, com serveis d’assessorament o l’accés a recursos i informacions actualitzades del sector.

Les productores poden presentar projectes d’animació, documental, ficció o entreteniment TV, amb clara vocació internacional i en qualsevol fase del projecte: desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats. La data límit per presentar las propuestas és el 15 de setembre.

L’anunci del projecte guanyador d’aquesta 6a edició del Programa de Creixement Empresarial, es farà en el marc del 54 Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges, que tindrà lloc durant la primera quinzena d’octubre. La productora de La Selva Ecosistema Creatiu, premiada l’edició anterior per ‘Estela’, llargmetratge de ficció que va ser tutelat per la productora d’Un Capricho de Producciones, Belén Sánchez, serà qui faci entrega del guardó.

La llista de produccions que fins ara han gaudit del programa són: ‘Estela’ de La Selva Ecosistema Creatiu (2020), menció especial a ‘La Fúria’ de Ringo Media (2020), ‘Calypso’ de Mayo Films (2019), ‘Aurora’, de Japónica Films (2018), menció al llargmetratge de ficció ‘Distància’ d’About a bicycle (2018), ‘La Bestia’ de Fitzcarraldo Films (2017) i ‘Hayati’ de Boogaloo Films (2016).

 

Convocatòria oberta
6ª edició del Programa de Creixement Empresarial

Data límit: 15 de setembre del 2021
Formulari d’inscripcions: https://forms.gle/DDXzjXQpQ6iJaJNr8
Bases del projecte: https://bit.ly/3qfMU3k

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.