NOVES CARES, NOVES VEUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article de Xavier Granada, productor de MAGRANA publicat a l'Infoproa de dilluns 15 de febrer de 2021.

Ara fa dos anys vaig rebre l’honor de presidir ProFicció, seguint el camí dels meus predecessors, David Matamoros i Albert Sagalés. Pràcticament la meitat del camí ha estat condicionat per la crisi del coronavirus, que encara continua, i que lamento que hagi marcat la comunicació associativa, per bé que per sort no l’activitat, que com sempre continua ben PROActiva. Gràcies per haver-me deixat ser la vostra veu durant tot aquest temps, i gràcies als membres de la junta i a tot l’equip de la federació, que tan generosament hem compartit aquests anys.

Ara enceta el camí una nova junta presidida per Valérie Delpierre, a ella i a tota la junta ja saben que els desitjo el millor i que com un soci més els acompanyaré i escortaré en totes les batalles que ens queden per lliurar.

D’ací a poc temps la presidència de la Federació també es renovarà. Temps de canvis, que segur que porten nous vents que ens impulsaran per continuar el camí i resistir, i sortir reforçats, de les conseqüències que la crisi està tenint en l’audiovisual i en tota la cultura en general.

Ahir es van celebrar les eleccions a Catalunya. Esperem que el nou govern que en surti compleixi el que la majoria de partits han promès: la inversió del 2% del pressupost en cultura. Des de PROA continuarem en aquesta lluita, i des de ProFicció seguirem empenyent amb força.

En aquestes circumstàncies tan dures, cal que fem sentir l’escalf del sector, a les companyes i companys de professió que per raons de salut o econòmiques travessa dificultats. I és més necessari que mai el teixit associatiu per això, per sentir-nos emparats, protegits, i sobretot defensats. I nosaltres, sòcies i socis, hem d’alçar la nostra veu cada dia, transmetre els nostres desitjos, comunicar les nostres dificultats, perquè la defensa dels interessos particulars es converteixi en un interès comú.

En el silenci de la feina diària s’han assolit molts èxits, i allò que encara no hem aconseguit, ho seguirem lluitant.

Una forta abraçada,
Xavier Granada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.