Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

NOU ESCENARI: QUI ÉS EL PRODUCTOR?

El dissabte 5 d'octubre PROA organitza a l'Industry Hub-Talks del Festival de Sitges una jornada entorn al nou perfil del productor independent.

Els rols en el sector de la producció audiovisual estan adaptant-se a una nova realitat, en aquesta taula rodona posarem focus en el canvi de paradigma del productor independent amb l’aparició de plataformes VoD i televisions. Quin paper li queda al productor independent? Convertir-se en un proveïdor de serveis? És compatible produir en service i alhora, desenvolupar projectes propis?

Francesc Escribano productor executiu de Minoria Absoluta i codirector del Màster de producció executiva audiovisual. Blanquerna/PROA serà l’encarregat de dinamitzar el diàleg entre Toni Carrizosa, productor de Sábado películas i docent de l’ESCACJérôme Paillard director executiu del Marché du Film – Festival de Cannes, Christophe Vidal director de Natixis CoficinéSumpta Ayuso productora de JWProductions i Laura Rubirola productora de Malmo Pictures.

Més informació: Agenda Film Hub

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.