novetats
NOTÍCIES DEL SECTOR AUDIOVISUAL

TOTES LES NOVETATS

Descobreix totes les novetats relacionades amb l’activitat de la Federació, així com de les associacions; APAIV, AVANT, Devicat, ProAnimats, ProDocs, ProFicció i ProTV. També pots conèixer les novetats dels socis i les seves produccions; nominacions, premis, estrenes, presència a mercats i festivals o inicis de rodatge. Estigues atent a les nostres notícies!

Actualment no hi ha notícies disponibles

  • PROA

PERQUÈ ÉS COMPLICAT COPRODUIR A EUROPA?

Crònica de la taula rodona “Coproduir a Europa” impulsada per PROA, Productors Audiovisuals Federats, juntament amb el Festival Internacional de Cine de San Sebastián.
  • PROA

EL CONCURS

Article de Tono Folguera, Vicepresident de PROA i productor de Lastor Media, publicat a l’Infoproa de dilluns 16 de setembre de 2019.
  • PROA

PROA AL SSIFF 2019

L'edició 67 del Festival de San Sebastián avança nou títols de PROA, Productors Audiovisuals Federats, dins la seva programació.
  • ProFicció

AVUI I EL FUTUR

Article de Mar Targarona, productora de Rodar y Rodar, publicat a l’Infoproa de dilluns 22 de juliol de 2019.
  • ProDocs

DOCUSÈRIE O PEL·LÍCULA

Article de Carles Brugueras, productor executiu de Polar Star Films, publicat a l’Infoproa de dilluns 15 de juliol de 2019.
  • AVANT

LES DISTÀNCIES

Article de Jordi Llorca, productor executiu de Nakamura Films i vicepresident d'AVANT, publicat a l’Infoproa de dilluns 8 de juliol de 2019.
  • AVANT

Èxit de participació al primer Fòrum de Coproducció Audiovisual

El Fòrum organitzat a València ha comptat amb prop de 60 productores audiovisuals i 10 projectes de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Balears. A més, de la participació de les cadenes autonòmiques À Punt, TV3 i IB3, així com els organismes autonòmics de promoció de l'audiovisual, IVC, ICEC i l’Institut d'Estudis Baleàrics.
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

SAPS QUINs SÓN ELS AVANTATGES DE FORMAR PART DE PROA?

Els associats de PROA tenen accés a l'àrea privada de socis on disposen d'informació exclusiva del seu sector

ARTICLES D'OPINIÓ
ARTICLES D'OPINIÓ

LES VEUS DELS SOCIS DE PROA