Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

MILLORS PRODUCTORS DEL 2020

Anunciats els set guanyadors dels premis PROA, Productors Audiovisuals Federats

Els productors audiovisuals federats han fet entrega dels set Premis PROA a Millor productor de l’any que enguany ha realitzat la seva cinquena edició, i ha cancel·lat la seva celebració presencial en la trobada anual organitzada per la Federació, que ha quedat emplaçada pel 2021.

El guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada durant el darrer any per la millora del sector audiovisual d’un productor de cada associació que conforma PROA: APAIB, AVANT, DeviCAT, ProAnimats, ProDocs, ProFicció i ProTV.

Els productors han decidit atorgar el premi Millor productor APAIB 2020 a Miguel Eek (Mosaic Produccions), Millor productor AVANT 2020 a Rafa Molés (SUICAfilms), Millor productor DeviCAT 2020 a Horacio Martos i Andrés Bou (Social Point), Millor productor ProAnimats 2020 a Jordi B. Oliva (Imagic tv), Millor productor ProDocs 2020 a Jordi Évole i Ramon Lara (Producciones del Barrio), Millor productor ProFicció 2020 a Tono Folguera i Sergi Moreno (Lastor Media) i Millor productor ProTV 2020 a Carlos Fernández (Filmax).

Els guardonats han estat resultat d’un procés de votacions realitzat pels mateixos productors, que han reconegut de cadascun d’ells tant la seva aportació en el desenvolupament de la indústria, com la seva participació activa en el treball de la Federació per continuar enfortint la producció audiovisual.

 

PALMARÈS PREMIS PROA 2020:

Millor productor APAIB 2020
Miguel Eek (Mosaic Produccions)

Millor productor AVANT 2020
Rafa Molés (SUICAfilms)

Millor productor DeviCAT 2020
Horacio Martos i Andrés Bou (Social Point)

Millor productor ProAnimats 2020
Jordi B. Oliva (Imagic tv)

Millor productor ProDocs 2020
Jordi Évole i Ramon Lara (Producciones del Barrio)

Millor productor ProFicció 2020
Tono Folguera i Sergi Moreno (Lastor Media)

Millor productor ProTV 2020
Carlos Fernández (Filmax)

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.