Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

“LLADRES DE TEMPS” PREMI PRO-DOCS AL MILLOR DOCUMENTAL TELEVISIU DE 2018

L’Associació de Productors de Documental Pro-Docs ha entregat el 6è Premi Pro-Docs a Millor Documental Televisiu, al que en aquesta edició optaven per primer cop projectes de tot l’estat espanyol emesos tant en televisió com en plataformes.

En el marc de la inauguració de la 22a edició del festival DocsBarcelona, l’Associació de Productors de Documental Pro-Docs, va fer entrega ahir del 6è Premi a Millor Documental Televisiu a “Lladres de temps”, dirigit per Cosima Dannoritzer i produït per Polar Star Films, com a resultat de les votacions dels socis de documental. Andrea Ferrando en representació de Mediapro, la productora guanyadora del 5è Premi ProDocs per “Las cloacas de Interior”, va fer entrega del guardó a Carles Brugueras i Marieke van den Bersselaar, productors de Polar Star Films.

“Lladres de temps” narra una investigació que demostra com el temps s’ha convertit en moneda de canvi i com podem reclamar el control sobre aquest recurs, preciós i finit. El documental es va presentar al DocsBarcelona 2018 i ha participat en diversos festivals nacionals i internacionals a França, Eslovàquia i Sud-amèrica.

Els finalistes al premi eren “Guillem D’Efak. L’ànima negra de l’illa”, dirigit per Manu Benavente i Alfons Garrido i produït per Manu Benavente de la productora Manual SCCL; “Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor”, dirigit per Anastasi Rinos i produït per Pacho Pochde la productora Mallerich Films Paco Poch; “Lladres de temps” dirigit per Cosima Dannoritzer i produït per Carles Brugueras de la productora Polar Star Films i “Les pal·liatives”, dirigit per Marta Valls i Oriol Gispert i produït per La Lupa Produccions. Aquests projectes es podran veure al canal DocsBarcelona de Filmin.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències