Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Renovada la Junta Directiva de ProTV

L’associació ProTV ratifica per unanimitat com a president a Paco Escribano productor de Minoria Absoluta

L’associació professional de productores de programes i sèries de televisió, ProTV, en una assemblea realitzada en línia el passat dimarts, 09 de febrer del 2021, ha ratificat per unanimitat com a president de l’entitat a Paco Escribano, productor de Minoria Absoluta.

La candidatura presentada per Escribano pretén ser continuista amb les accions empreses per ProTV en la legislatura passada, l’objectiu és reforçar el paper que té l’associació dins la indústria. Al text s’hi destaca la necessitat de treballar per tal de ser més influents en el nou panorama audiovisual, amb la voluntat d’aconseguir un futur millor pel sector, i es remarca la idea de seguir emprenent accions que defensin la presència del contingut televisiu en el context actual de l’audiovisual.

Així, la nova Junta Directiva de ProTV es configura amb Paco Escribano, president (Minoria Absoluta), Carlos Fernández, vicepresident (Filmax), Guillem Sans, secretari (Alguna pregunta), Marc Roma, tresorer (SomBatabat Produccions), Leire Larisgoitia, vocal (Producciones del Barrio), Raimon Masllorens, vocal (Brutal Media), Jaume Banacolocha, vocal (Diagonal TV) i Ruben Mayoral, vocal (Lavinia Audiovisual).

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Protv-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE PROGRAMES I SÈRIES DE TV

Coneix ProTV

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROTV

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Protv-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE PROGRAMES I SÈRIES DE TV

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.