El joc és un afer seriós a Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article d'Enric Cabestany, General Manager West Markets Operation de FunPlus, per l'InfoPROA del 29 de novembre del 2021

El 2021 hi haurà 3.900 milions d’usuaris de telèfons intel·ligents a tot el món, fet que suposa una gran oportunitat per a un desenvolupador de videojocs per a mòbils. I tot i que treballar a la indústria dels jocs per a mòbils significa adaptar-se constantment a un entorn canviant i altament competitiu, es pot dir que Espanya, i Barcelona en particular, ha demostrat ser el lloc per treballar.

Fa cinc anys, la indústria dels videojocs ja era més valuosa que la indústria cinematogràfica i la musical juntes: amb l’arribada de la pandèmia, el valor va créixer encara més, ja que la gent buscava jocs per socialitzar i divertir-se. En termes de competències, la indústria dels videojocs és una barreja entre la tecnologia i la creativitat, fet que significa que té la capacitat d’absorbir competències transferibles d’altres indústries, i crear oportunitats de creixement i innovació que són més difícils d’establir a d’altres indústries. Per aquest motiu, les perspectives professionals en el sector dels videojocs mai no han estat tan de moda.

Com a seu d’algunes de les empreses tecnològiques més grans del món, amb un vibrant ecosistema d’empreses emergents, excel·lents universitats i una alta qualitat de vida, Barcelona segueix atraient talent de tot el món. Col·lectivament, estem deixant el nostre impacte al mercat local i, juntament amb els nostres homòlegs de la indústria, explorant tot el que Barcelona ha d’oferir. I a mesura que altres indústries miren els videojocs a la recerca d’inspiració per atreure els usuaris, gestionar les comunitats i fer el seu moviment al Metavers, és pot dir amb seguretat que Barcelona romandrà al centre de l’escenari els propers anys.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.