Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

GAUDÍ, L’APOCALIPSI I L’AMOR

Article de Silvia Cortés, productora de Teidees, publicat a l’Infoproa de dilluns 21 de setembre de 2020

El cap de setmana passat vaig anar a la Sagrada Família. Per fi! Vaig aprofitar unes d’aquestes entrades gratuïtes per a barcelonins. Ara que no hi ha turistes, podem visitar els nostres tresors. I sí, vaig plorar. Només entrar. Primer vaig pensar que tanta emoció venia del contrast entre la distopia dels carrers buits i la bellesa aclaparadora del temple. Però no era només això. En cada color, material, dimensió, escultura… en cada cosa, hi havia cap i hi havia cor. Era una combinació perfecta entre ciència i art, entre les matemàtiques i la tendresa. I en aquesta combinació hi vaig veure l’amor de Gaudí per la seva obra, sobretot l’amor. I té tota la lògica: no es pot idear ni construir una obra així sense amor.

I per què us explico això? Perquè em va fer pensar en la nostra feina, en les productores d’animació en particular i les audiovisuals en general. Em vaig recordar molt de per què la Marta i jo fem el que fem, i com ho fem. Com hi posem cap, hi posem cor i volem fer coses belles enmig de l’apocalipsi. Com sembrem vint i recollim mig. Com triem i fem projectes que ens agraden molt, i amb gent que ens agrada molt. I com, malgrat l’apocalipsi, també aconseguim gaudi(r) ;). Aquest seria el resum. I resulta que, de vegades, de tant posar-hi el cap i el cor, floreix de l’amor algun reconeixement. I vaig a la Sagrada Família i ploro. I sóc feliç.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix ProAnimats

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.