Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

GAUDÍ, L’APOCALIPSI I L’AMOR

Article de Silvia Cortés, productora de Teidees, publicat a l’Infoproa de dilluns 21 de setembre de 2020

El cap de setmana passat vaig anar a la Sagrada Família. Per fi! Vaig aprofitar unes d’aquestes entrades gratuïtes per a barcelonins. Ara que no hi ha turistes, podem visitar els nostres tresors. I sí, vaig plorar. Només entrar. Primer vaig pensar que tanta emoció venia del contrast entre la distopia dels carrers buits i la bellesa aclaparadora del temple. Però no era només això. En cada color, material, dimensió, escultura… en cada cosa, hi havia cap i hi havia cor. Era una combinació perfecta entre ciència i art, entre les matemàtiques i la tendresa. I en aquesta combinació hi vaig veure l’amor de Gaudí per la seva obra, sobretot l’amor. I té tota la lògica: no es pot idear ni construir una obra així sense amor.

I per què us explico això? Perquè em va fer pensar en la nostra feina, en les productores d’animació en particular i les audiovisuals en general. Em vaig recordar molt de per què la Marta i jo fem el que fem, i com ho fem. Com hi posem cap, hi posem cor i volem fer coses belles enmig de l’apocalipsi. Com sembrem vint i recollim mig. Com triem i fem projectes que ens agraden molt, i amb gent que ens agrada molt. I com, malgrat l’apocalipsi, també aconseguim gaudi(r) ;). Aquest seria el resum. I resulta que, de vegades, de tant posar-hi el cap i el cor, floreix de l’amor algun reconeixement. I vaig a la Sagrada Família i ploro. I sóc feliç.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.