Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Formentera Lady arriba als cinemes

La pel·lícula està protagonitzada per José Sacristán, Sandro Ballesteros, Nora Navas i Jordi Sánchez i produïda pel soci La Perifèrica Produccions.

Arriba als cinemes la primera pel·lícula de Pau Durà, “Formentera Lady”, protagonitzada per José Sacristán, Sandro Ballesteros, Nora Navas i Jordi Sánchez i produïda pel nostre soci La Perifèrica Produccions.

Pau Durà escriu una història tendra i intimista situada a Formentera en què el seu protagonista Samuel (José Sacristán), un home d’uns 70 anys, s’aferra a continuar vivint la vida “a la seva manera”. Amb xancletes i desmanegat, aquest músic de bar de nit que fuma maria i viu en una cabana sense llum a peu de platja, és la viva imatge de l’últim espècimen dels “hippies” dels 70 que van arribar en massa a viure en aquest paradís terrenal en què es va convertir l’illa. Eren els anys de la contracultura, les comunes, d’un nou estil de vida. Juntament amb José Sacristán, encapçalen el repartiment Jordi Sánchez, Nora Navas i el jove Sandro Ballesteros en el seu debut cinematogràfic.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proficcio-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

Coneix Proficció

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROFICCIÓ

Proficcio-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.