FORMA'N PART
DESCOBREIX TOTS ELS AVANTATGES DE FORMAR PART DE PROA

VOLS FORMAR PART DE PROA ?

Si la teva productora vol unir-se a PROA, només necessites formar part d’alguna de les associacions de PROA: APAIB, AVANT, Devicat, ProAnimats, ProDocs, ProFicció i/o ProTV. Si en canvi, ets una associació i vols federar-te a PROA, només cal que et posis en contacte amb l’equip tècnic de PROA.

5 associacions sectorials i 2 generalistes formen part de PROA

A PROA, la Federació de Productors Audiovisuals, anem un pas endavant, treballem pel present i el futur. Formen part de PROA: APAIBAVANTDevicat, ProAnimatsProDocs, ProFicció i ProTV. Conjuntament treballem per defensar els interessos del sector audiovisual a nivell nacional i internacional. Actuem com a interlocutors i representants.

Proa-associacio
proa

La teva opinió compta

Unir-se a PROA permet tenir veu i vot en les comissions de treball i reunions per qüestions ordinàries i extraordinàries en relació a l’audiovisual, així com la presa de decisions de línies estratègiques de treball de la Federació i les associacions. A més, els socis gaudeixen de serveis a consultoria i assessorament en qualsevol dels seus projectes.

Descomptes

Gràcies a convenis i acords amb altres agents del sector, els socis reben tractes especials com descomptes a diverses entitats i empreses, entre elles, VEGAP, Music Library, PatrocinaM, advocats, gestories, festivals i mercats. A més teixim una xarxa entre companys de sector gràcies a la dinamització online i offline de les associacions.

proa
proa

Suport comunicatiu

A nivell comunicatiu, PROA ofereix un servei de recull de premsa diari, així com difusió i promoció de projectes, una actualització informativa veraç i constant i un butlletí setmanal exclusiu per a socis i sòcies.

Accés àrea de socis

Tots els socis de PROA tenen accés a l’àrea privada del web de PROA amb recursos i informació del sector. Els socis disposen de documentació específica de la seva federació que s’actualitza de forma periòdica. 

socis-proa

Documentació de l'àrea de socis

Només els socis de PROA poden accedir a l’àrea privada del web de PROA. L’àrea privada s’actualitza setmanalment de forma ordenada amb tota la informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball, entre d’altres.

proa

Documents

Legislació, estudis, articles d’interès i documents de treball.

fer-soci-proa

Avisos

Alertes d’informació d’última hora i de terminis concrets.

devicat

Informació interna

Dades rellevants de cada sectorial: estatuts, actes i documents de treball.

Difusio-proa

Difusió

Convenis i models de televisions estatals, autonòmiques i plataformes.

Ajut-proa

Ajuts

Convocatòries d’ajuts autonòmics, nacionals i internacionals.

Taulell-proa

Tauler d'anuncis

Informació que envien els socis  que pot ser d’interès per la resta de socis.

Una nova experiència per l'usuari

Ja hi ha més de 200 socis que utilitzen l'àrea privada per consultar documentació exclusiva del sector audiovisual

Necessites més informació?

Posa’t en contacte amb l’equip tècnic de PROA i t’informarem dels avantatges i la importància d’unir-se a PROA tant si ets una productora o una associació. Pots esciure’ns un correu o omplir el formulari i et respondrem el més aviat possible. 

Correus

Devicat i ProAnimats

PRODOCS, PROFICCIÓ i PROTV

AVANT

APAIB

iNFORMACIÓ GENERAL SOBRE proa

Formulari

RESPONSABLE: PROA.
 FINALITAT PRINCIPAL: Enviar informació sobre el blog i contingut comercial. LEGITIMACIÓ: Consentimient de l’interessat 
DESTINATARIS: No es cediran dades a tercers. DRETS: accedir, rectificar i suprimir dades, portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament, transperència i dret a no ser objecte de decisions automatitzadas