Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

FELICITATS!

Article de Marta Alonso, productora de Teidees Audiovisuals i secretària de PROA, publicat a l’Infoproa de dimarts 25 de juny de 2019.

Perdoneu, però com sempre… he vingut a parlar d’allò nostre; es a dir, de l’animació. Allò que ens fa patir tant. Els de l’animació acabem d’arribar d’Annecy amb olor a formatge. Ahir ja vam rebre les xifres: hem estat 12.300 persones acreditades de 92 països diferents durant una setmana. Com ha anat?  Molt bé, com sempre. I molt cansat, com sempre. Els festivals són molt importants i això ja ho sabeu. Aquest any, però, el Festival ens ha portat una novetat importantíssima – i d’això vull parlar- : la Mar Saez s’ha convertit en “la secretària general de la unió europea”. Perdoneu, això és una broma interna. La veritat és que l’han anomenat la secretària general de la AE (Animation in Europe), la federació d’associacions de productors d’animació europeus. Llarg, oi?

I això trobo que està molt bé i que s’ha de subratllar. La nova junta la formen un francès, una belga, una irlandesa, un alemany, un holandès… i la Mar (no és un acudit). Hem posat des de PROA un peu a Europa, un peu a la informació de primera mà (que és un dels pilars de PROA, estar informats a primera fila) i un pas importantíssim per ProAnimats (els pesats de l’animació).

Com s’ha aconseguit això? Doncs fent les coses ben fetes. No té més secret. Treballant i fent la feina ben feta. Així que: Felicitats Mar, de part de tots. I la meva reflexió és molt contundent: les coses estan molt difícils, però quan es fan les coses ben fetes: surten. I és de justícia que nosaltres, els companys, ens felicitem. Amb aquesta actitud positiva, proactiva i ProAnimats… segur que anem endavant.

I parlant de felicitar: tornant d’Annecy, vam anar a l’estrena d’una sala de Filmax triple pantalla (ScreenX). Això també ens alegra molt, que els companys facin coses i les puguem celebrar tots. Felicitats Carlos.

I ja que hi som felicitats als companys de PROA que han estat premiats fa poc al FIC-CAT… i felicitats a tots els que esteu suant als rodatges d’estiu (que sou uns quants). I felicitats als que arranqueu un nou Màster de PROA… i…

Les coses estan molt difícils arreu, però cal seguir endavant… fent les coses ben fetes. I cal felicitar-nos entre nosaltres, molt.

I com que està arribant l’onada de calor, ho deixo aquí. Aneu a remullar-vos i que passeu un bon estiu tots. Que els productors ens el mereixem. Felicitats a tots per dedicar-vos al que us agrada. Feu-ho bé.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix ProAnimats

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.