Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

QUIEN NO TIENE TRABAJO AL GATO PEINA

Artículo de Jordi B. Oliva, productor de Imagic TV publicado al InfoPROA de lunes 19 de abril de 2021.

Ens agrada explicar històries. En qualsevol format. Volem entretenir. Divertir. Fer pensar. Reflexionar i descobrir. I ho fem a través d’infinitat de gèneres i maneres. Som el primer imput cultural que reben els nostres fills. I som el gran referent cultural dels nostres adolescents. Creem cultura. I som un pilar bàsic de la societat. Ens ho hem de creure, però sobretot ens hem de fer valer. PROA és l’altaveu d’aquesta necessitat.

Vivim temps complexos. Encara arrossegant els estralls de la crisi del 2008 l’audiovisual ha fet mans i mànigues per tirar endavant i el 2020 la pandèmia ens va tornar a aturar en sec. Però volem seguir explicant històries perquè forma part del nostre ADN. I per fer-ho necessitem treballar per construir el millor ecosistema possible per a totes i cadascuna de les nostres empreses associades.

Som productors. Produïm cultura. I som un bé essencial. Cal que així se’ns consideri i és per això que estem federats, és per això que PROA està i estarà en totes i cadascuna de les taules de decisió del futur de l’audiovisual. La feina que es fa a l’ombra és senzillament descomunal. I els resultats a curt i llarg termini ens avalen. I en gran part tenen un nom propi, Raimon Masllorens, a qui personalment agraeixo tota la feina feta.

El llistó està ben alt. Però amb el gran equip que tenim, capitanejat per la infatigable Montserrat Bou, serem capaços d’entomar els reptes que tenim al davant. Reptes com ara la reforma urgent de la CCMA que permeti que torni a ser el motor de la producció independent. Reptes com ara vehicular els fons del rescat europeu destinats a la creació cultural. Reptes com ara recuperar el Pacte Nacional de l’Audiovisual.

Vaig presentar la meva candidatura a presidir PROA en un moment difícil a escala conjuntural, però creieu-me quan us dic que crec que som més forts que mai. Forts per com hem apuntalat la Federació, forts perquè cada Associació manté la seva independència i defensa els seus interessos i alhora suma pel bé de tots. Em vaig presentar perquè estic orgullós de ser membre de PROA i perquè m’agradaria que totes les nostres empreses associades se’n sentissin. Que ningú no cregui que no és escoltat. PROA no és d’uns quants, PROA és de tots.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

por qué formar parte de proa

Si tu productora se hace socia de PROA, podrás disfrutar del servicio de prensa, asesoramiento de tus proyectos, participar en networkings para socios y acceder al área privada para consultar documentos internos, propuestas, avisos y convocatorias

Ir arriba
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SIGUE LAS NOVEDADES DEL AUDIOVISUAL

Recibe en tu correo todas las novedades del sector audiovisual: convocatorias, festivales, formaciones y últimas tendencias