Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

EL VENTRE DEL MAR, LUCAS, DEL OTRO LADO I 15 HORAS GUARDONADES AL FESTIVAL DE MÀLAGA

Quatre produccions de PROA reben premi al 24 Festival de Màlaga.

El llargmetratge d’Agustí Villaronga, ‘El ventre del mar’, coproducció de Testamento Producciones i La Perifèrica Produccions s’endú sis premis, la Bisnaga d’or a millor pel·lícula, millor direcció, millor interpretació masculina, millor guió, millor música i millor fotografia.

La producció ‘Lucas’ de Raw Pictures i direcció d’Álex Montoya, seleccionada a la secció ZonaZine, ha estat guardonada a millor pel·lícula i millor interpretació masculina. També, el documental d’Iván Guarnizo, coproduït per Gusano Films, ‘Del otro lado’, ha obtingut la menció especial del jurat i la Bisnaga de plata premi del públic.

Finalment, la pel·lícula ’15 horas’ de Judith Colell producció de Turkana Films ha estat guardonada amb el premi Signis.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.