Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

EL PREU DE LA CULTURA

El dijous 15 d'octubre PROA atorga el 5è premi de Creixement Empresarial i organitza una taula rodona a SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

La situació provocada per la Covid 19 ha anticipat una explosió cultural en línia, els creadors han respost oferint productes culturals en la xarxa, sovint de manera gratuïta o amb preus reduïts. Aquest nou context ha fet emergir el gran debat que es va generar des de la pirateria: Quin és el valor de la cultura? Quins seran els efectes a curt i llarg termini en la indústria? La cultura gratuïta, pot generar la sostenibilitat de la creació independent de productes culturals?

David Matamoros productor executiu de Mr Miyagi Films serà l’encarregat de dinamitzar el diàleg entre Miquel Curanta, Director de l’ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals); Elena Subirà, productora a Parallel 40 i al DocsBarcelonaRaimon Masllorens, President de PROA i productor de Brutal Media; i Elena Neira, docent, assessora i articulista.

Programa de la jornada

Agenda Sitges Film Hub 2020

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.