Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

EL PREMI PRODOCS EN TEMPS DEL CONFINAMENT

Article de Carles Brugueras productor de Polar Star Films publicat a l’Infoproa de dilluns 20 d'abril de 2020.

Com a part de l’equip de Polar Star Films estic molt orgullós d’haver guanyat l’any passat el Premi ProDocs a millor documental de TV.

A pesar que en la darrera assemblea en vam parlar, amb tot el que està passant no hi pensava gens en què l’havíem convocat i l’hauríem de celebrar…

Costa posar-s’hi a parlar de la convocatòria (i celebració!!) d’un premi quan a tots tants projectes se’ns han quedat aturats, com si una mà invisible hagués premut de sobte el botó de pausa o de stop. I quan tants de nosaltres estem lluitant com podem, des de casa és clar, per mantenir vius, no sé si atrevir-me a dir aplicant respiració tele-assistida, aquests projectes en què estàvem treballant.

Per això m’ha alegrat que em demanessin escriure aquest article enfocat a la convocatòria del Premi d’enguany i recordar que el Premi es convoca i concedeix un any més. Perquè aquest és un premi al millor documental de televisió fet durant l’any 2019. Per tant és molt important celebrar-ho i animo a tothom a mirar tots els documentals que es presentin. No serà per falta de temps, eh! I votar amb entusiasme pel millor del 2019. A veure si aquest any aconseguim el rècord de participació…

Penso que seria important que parléssim de quina manera ho notificarem per tal de donar-li tota la visibilitat possible. Potser seria bo que la comissió de comunicació de Prodocs es telereunís i ho comentéssim personalment. Perquè segur que no hi haurà cerimònia d’entrega, ja que com a molt serà virtual i no presencial. I si és així, des d’ara i aquí proposo que abans que acabi l’any, tan bon punt puguem o ens deixin, fer una festa per entregar-lo en persona i de pas poder abraçar-nos per així mantenir l’esperit de col·laboració que ens va fer fundar Prodocs i poder seguir endavant en aquest món, diferent o si més no canviat, que vindrà després del confinament. Salut i diners, que falta ens faran!

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències