Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

EL PREMI PRODOCS EN TEMPS DEL CONFINAMENT

Article de Carles Brugueras productor de Polar Star Films publicat a l’Infoproa de dilluns 20 d'abril de 2020.

Com a part de l’equip de Polar Star Films estic molt orgullós d’haver guanyat l’any passat el Premi ProDocs a millor documental de TV.

A pesar que en la darrera assemblea en vam parlar, amb tot el que està passant no hi pensava gens en què l’havíem convocat i l’hauríem de celebrar…

Costa posar-s’hi a parlar de la convocatòria (i celebració!!) d’un premi quan a tots tants projectes se’ns han quedat aturats, com si una mà invisible hagués premut de sobte el botó de pausa o de stop. I quan tants de nosaltres estem lluitant com podem, des de casa és clar, per mantenir vius, no sé si atrevir-me a dir aplicant respiració tele-assistida, aquests projectes en què estàvem treballant.

Per això m’ha alegrat que em demanessin escriure aquest article enfocat a la convocatòria del Premi d’enguany i recordar que el Premi es convoca i concedeix un any més. Perquè aquest és un premi al millor documental de televisió fet durant l’any 2019. Per tant és molt important celebrar-ho i animo a tothom a mirar tots els documentals que es presentin. No serà per falta de temps, eh! I votar amb entusiasme pel millor del 2019. A veure si aquest any aconseguim el rècord de participació…

Penso que seria important que parléssim de quina manera ho notificarem per tal de donar-li tota la visibilitat possible. Potser seria bo que la comissió de comunicació de Prodocs es telereunís i ho comentéssim personalment. Perquè segur que no hi haurà cerimònia d’entrega, ja que com a molt serà virtual i no presencial. I si és així, des d’ara i aquí proposo que abans que acabi l’any, tan bon punt puguem o ens deixin, fer una festa per entregar-lo en persona i de pas poder abraçar-nos per així mantenir l’esperit de col·laboració que ens va fer fundar Prodocs i poder seguir endavant en aquest món, diferent o si més no canviat, que vindrà després del confinament. Salut i diners, que falta ens faran!

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix ProDocs

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.

Scroll to Top
proa-area-socis

Cercador

Busques una informació
en concret?

SEGUEIX LES NOVETATS DE L'AUDIOVISUAL

Rep al teu correu totes les novetats del sector audiovisual: convocatòries, festivals, formacions i últimes tendències