Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

DIRECTORI & COMUNITAT de DONES VISUALS

Article de Miriam Porté, productora de Distinto Films i presidenta de DONES VISUALS, publicat a l’Infoproa de dilluns 6 de maig de 2019.

Bon dia!

Dimarts passat, acompanyades de la Consellera Vilallonga i altres institucions, DONES VISUALS va presentar el directori de dones professionals del cinema i l’audiovisual: DIRECTORI & COMUNITAT.

Es diu DIRECTORI perquè és el que és, una base de dades on trobar dones de totes les especialitats professionals: productores, directores, guionistes, compositores, directores de fotografia, etc. Concretament, el directori disposa de 18 categories i 100 subcategories. Totes elles pensades per encabir a les professionals del nostre sector.

I es diu COMUNITAT perquè crea comunitat: un espai on compartir, un espai per treballar en xarxa, i un espai que busca crear referents. Avui dilluns el directori ja disposa de 237 perfils professionals (cada dia s’incorporen 15/20 nous perfils) però encara falten moltíssims, falta implementar informació i també falta millorar aspectes tècnics… Això només acaba de començar, caldrà una mica de paciència.

Aquest directori està obert a totes les professionals, no és exclusiu per a sòcies. DV l’ha creat com a eina sectorial, per connectar el talent amb la indústria.

És important que també les productores i els productors ens impliquem en fer d’aquesta eina un referent. De fet està pensada, sobretot, per nosaltres. L’objectiu és mirar de combatre aquesta creença tan sovint escoltada: “és que no n’hi ha”… I tant que hi ha talent, però s’ha de visibilitzar i s’ha de tenir la voluntat de contractar-lo, hem de creure en el seu potencial perquè del contrari és difícil acumular experiència.

Moltíssimes gràcies pel vostre suport i gràcies per fer difusió entre les vostres companyes!

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.