Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

COPRODUIR A EUROPA

PROA al Festival Internacional de Cine de San Sebastián 2019.

PROA, Productors Audiovisuals Federats impulsa, juntament amb el Festival Internacional de Cine de San Sebastián, la taula rodona “Coproduir a Europa”, que se celebra el dimarts 24 de setembre de 10.00h a 11.30h a la Sala d’actes del Museo de San Telmo. Un diàleg entre professionals amb la finalitat de contribuir en el desenvolupament d’un espai audiovisual comú dins la UE, que impulsi la coproducció i enforteixi la indústria audiovisual europea.

A la taula es tractaran les següents temàtiques:

COPRODUCCIONS
Diferenciació entre el que són coproduccions financeres i les coproduccions tècnic-artístiques, que realment són les que contribueixen a crear un espai audiovisual europeu comú i a enfortir els vincles entre els diferents països i els seus professionals.

FLEXIBILITZACIÓ DELS CONTINGUTS
Propiciar que els criteris d’europeisme se sobreposin als de territorialitat en la configuració dels equips tècnic-artístics de les coproduccions europees. Des de PROA es defensa que les coproduccions haurien de permetre que les obres dels diferents països de la UE es realitzin i viatgin amb més normalitat dins de l’espai comú que representa la Unió.

HARMONITZACIÓ DE LES NORMATIVES
Vinculat al punt anterior, es planteja disposar d’una harmonització de la normativa entre els diferents països membres de manera que es pugui coproduir amb altres països europeus en condicions similars al propi.

VENDA INTERNACIONAL
El paper del venedor internacional en l’articulació de les coproduccions europees. Igual que s’insisteix en la importància d’enfocar els projectes amb una perspectiva europea des de la fase de desenvolupament d’aquests, considerem que també és important dissenyar una estratègia de vendes internacional per a poder donar la màxima visibilitat, incrementar audiències i consolidar el públic europeu.

A la taula “Coproduir a Europa” hi participen:

Moderador:
David Matamoros, Zentropa Spain (Espanya)

Ponents:
Silvia Anoro, ICAA – Instituto de Cine y Artes Audiovisuales (Espanya)
Aoife O’Sullivan, Subotica Entertainment (Irlanda)
Adriá Monés, Fasten Films (Espanya)
Alexander Bohr, ZDF/ ARTE (Alemanya)
Marcin Łuczaj, New Europe Film Sales (Polònia)

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.