Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

CONSUM I PERCEPCIONS DELS MITJANS AUDIOVISUALS A CATALUNYA 2019

S’ha publicat el BIAC Núm. 13 (Butlletí d’Informació sobre l’audiovisual a Catalunya) amb dades corresponents al primer quadrimestre de l’any.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya publica el BIAC núm. 13 amb informació actualitzada sobre la distribució, les audiències i els hàbits de consum dels mitjans de comunicació i d’internet. Destaquen les dades extretes de l’enquesta d’opinió Usos i percepcions dels mitjans audiovisuals 2019, presentada pel CAC el juny 2019.

En aquesta ocasió, el butlletí dedica la seva secció L’Apunt als verificadors de notícies o fact-checkers i tanca amb una selecció de breus informatius sobre l’audiovisual.

Llegir el BIAC núm. 13

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.