Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

CALYPSO GUANYADOR DEL CREIXEMENT EMPRESARIAL

El passat dissabte 5 d’octubre en el marc del Festival de Sitges va tenir lloc l’entrega del premi al Programa de Creixement Empresarial, en la seva quarta edició.

Gerard Rodríguez, guanyador de la tercera edició del Programa de Creixement Empresarial va atorgar el premi al projecte Calypso de Mayo Films, que serà tutelat per Laura Rubirola productora executiva de Malmo Pictures. “Un drama satíric que planteja una revisió del cinema de catàstrofes des d’un plantejament autoral europeu”, el premi va ser recollit pel productor Sergio Grobas.

La comissió de valoració d’aquesta quarta edició formada per Àlex Navarro (Europa Creativa Media), Mar Medir (Catalan Films & TV), Adrià Monés (ProFicció), Marc Roma (ProTV), Bernat Manzano (ProDocs), Tony Albert (ProAnimats), Joana Chillet (AVANT), Marta Hierro (APAIB), Mariona Claveria (PROA) i Gerard Rodríguez (Japónica Films), després de valorar els 3 projectes finalistes i debatre intensament els punts forts i fluixos de cadascun, per majoria, va decidir atorgar el premi al llargmetratge de ficció Calypso de Mayo Films. La comissió ha destacat la maduresa de la proposta, la capacitat d’internacionalització, l’originalitat, la garantia i l’experiència de la productora, així com el potencial per arribar a grans públics sense renunciar a l’esperit autoral.

A més dels guardonats, els finalistes d’aquesta edició van ser el llargmetratge de ficció “Ángela” producció de Ringo Media i “El tesoro de Barracuda” llargmetratge animació/ficció produït per Inicia Films.

El Programa de Creixement Empresarial té per objectiu apadrinar un productor novell o sense experiència en el mercat internacional per contribuir a la internacionalització de les productores. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat i PROA donarà un suport econòmic per valor de 3.000 euros.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proficcio-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

Coneix Proficció

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROFICCIÓ

Proficcio-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.