Protv-logo
PROTV
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE PROGRAMES I SÈRIES DE TV

PROTV

ProTV és l’associació professional de productores de programes i sèries de televisió creada el 2015. Actualment aglutina una vintena d’empreses productores independents. ProTV  lluita per posar en valor el format televisiu, proposant solucions win-win amb els proveïdors de serveis audiovisuals públics i privats amb referents d’èxit com productors alemanys i el document “Principis 2.0”, subscrit pels ens públics ZDF y BR.

ProTV entén que la nova manera no lineal de consumir audiovisual necessita noves eines per mesurar audiències i un replantejament global en la forma de finançar els continguts a través de noves fórmules, com el branded content o la creació de plataformes de contingut.

ProTV considera que cal reforçar les aliances entre els organismes reguladors, els distribuïdors de serveis audiovisuals i la producció independent, entenent que el nou audiovisual passa per un compromís comú.

A més, l’associació considera que cal innovar en formats televisius: la nova televisió ha d’estar en sintonia amb la demanda global, sense perdre la seva essència identitària. ProTV ha posat el focus en millorar les relacions entre les televisions i la producció independent amb l’elaboració  de la “Proposta de codi ètic de les relacions entre les cadenes de televisió i el sector de la producció independent”, entenent que el nou entreteniment televisiu passa per un compromís de tots els agents en la cadena audiovisual.

JUNTA
QUI SOM?

JUNTA

President

Francesc Escribano

Vicepresident

Carlos Fernández

Secretari

Guillem Sans

TRESORER

Marc Roma

VOCAL

Leire Larisgoitia

vocal

Raimon Masllorens

Vocal

Jaume Banacolocha

Vocal

Ruben Mayoral

PROTV
EMPRESES DEL SECTOR AUDIOVISUAL

SOCIS DE PROTV

CONTACTA'NS
VOLS FORMAR PART DE PROA?

T'ESCOLTEM

Dades de contacte
Víctor Esquirol
On estem?
C/ Provença, 281, 08037 Barcelona
Segueix-nos
Per qualsevol dubte, escriu-nos!

¿T'agradaria formar part de PROA?

defensem els interessos del sector audiovisual

NOTÍCIES
ÚLTIMES NOTÍCIES

NOVETATS DE PROTV

All articles loaded
No more articles to load
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies