Proficcio-logo
PROFICCIÓ
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

PROFICCIÓ

ProFicció neix el 2015 amb voluntat de tenir una veu unitària i representativa de tota mena de productores i produccions. La diversitat de productores fa que puguem tenir pes per defensar qualsevol tipologia de cine davant les televisions, administracions i programes que conformen les principals vies de finançament pel sector audiovisual espanyol. Això permet una representativitat molt completa del sector de la ficció i del teixit industrial que el formen. A més, som l’associació de productores de ficció més nombrosa de tot l’estat.

Entre els objectius de Proficció està desencallar la situació dels contractes amb les televisions, contribuir a la millora del sistema d’ajudes públiques en les diferents línies, establir llaços amb altres associacions i partners en la ficció i vetllar pels drets dels socis davant les problemàtiques a les que s’enfronten en totes les fases d’una producció, des del desenvolupament fins a l’exhibició.

Des de ProFicció, oferim un servei continuat d’informació i assessoria pels socis i funcionem de manera transversal i associativa. Mensualment realitzem una trobada que anomenem  els “Dimecres, menú de cine” per mantenir actualitzada tota la informació dels diferents àmbits i els objetius marcats per l’associació. Aquestes  reunions permeten aconseguir un apropament entre les productores i enforteix les aliances per seguir units i cohesionats.

Col·laborem amb altres entitats i organitzacions, així com també festivals y mercats d’interès pels nostres socis i, anualment,  organitzem una taula rodona dins del marc  del Festival de San Sebastián, i altres activitats d’indústria al Festival de Sitges.

 

JUNTA
QUI SOM?

JUNTA

Presidenta

Valérie Delpierre

Vicepresident

Pere Saballs

tresorer

Manuel Monzón

SECRETÀRIA

Àngels Masclans

PROFICCIÓN
EMPRESES DEL SECTOR AUDIOVISUAL

SOCIS DE PROFICCIÓ

CONTACTA'NS
VOLS FORMAR PART DE PROFICCIÓ?

T'ESCOLTEM

Dades de contacte
Telèfon
Víctor Esquirol
On estem?
C/Provença, 281, 08037 Barcelona
Segueix-nos
Per qualsevol dubte, escriu-nos!

¿T'agradaria formar part de PROA?

DEFENSEM ELS INTERESSOS DEL SECTOR AUDIOVISUAL

NOTÍCIES
ÚLTIMES NOTÍCIES

NOVETATS DE PROFICCIÓ

All articles loaded
No more articles to load
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies