Prodocs-logo
PRODOCS
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

PRODOCS

L’Associació de Productors de Documentals, ProDocs neix l’any 2011 amb l’objectiu de constituir-se com a interlocutor davant televisions, institucions i altres agents per tal de reivindicar el pes específic del documental dins el sector audiovisual, al mateix temps que vol crear un espai d’informació, treball i intercanvi entre les diferents productores del sector. ProDocs aglutina més de 40 empreses especialitzades en el sector documental i ofereix serveis d’informació, assessoria, representació, gestió, promoció del sector documental nacional i internacionalment i defensa dels interessos dels associats davant d’entitats públiques i privades.

Un cop l’any organitzem la festa de ProDocs que s’ha convertit en un punt de trobada de tot el sector en l’àmbit nacional i internacional. 

A més, l’associació organitza el Premi al Millor Documental Televisiu des de fa 5 edicions.

Per tal d’aconseguir tots aquests objectius, hem concebut una estructura associativa horitzontal amb tres comissions de treball, institucional, comunicació i  acció associativa i dinamització, que plantegin propostes a una assemblea sobirana. Una Junta Directiva escollida pels associats en assemblea, farà de portaveu dels acords presos per aquesta assemblea.

Els membres de l’associació ens trobem de forma periòdica en diversos formats; els Dijous Paella, amb la junta directiva, els Extended, enteses per l’intercanvi d’informació i formació, i els Expresso, per trobades i decisions d’urgència.

JUNTA
QUI SOM?

JUNTA

President

Albert Solé

Vicepresidenta

Tània Balló

Secretari

Joan Salicrú

tresorera

Paula Palacios

Vocal INSTITUCIONS

Valti Roda

vocal ACCIÓ

Oriol Marcos

Vocal comunicació

Leire Larisgoitia

PRODUCTORES
EMPRESES DEL SECTOR DEL DOCUMENTAL AUDIOVISUAL

SOCIS PRODOCS

CONTACTA'NS
VOLS FORMAR PART DE PRODOCS?

T'ESCOLTEM

Dades de contacte
Telèfon
Víctor Esquirol
On som?
C/Provença, 281, 08037 Barcelona​
Segueix-nos
Per qualsevol dubte, escriu-nos!

T'agradaria formar part de PROA?

DEFENSEM ELS INTERESSOS DEL SECTOR AUDIOVISUAL

NOTÍCIES
ÚLTIMS NOTÍCIES

NOVETATS DE PRODOCS

All articles loaded
No more articles to load
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies