Proanimats_logo
PROANIMATS
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

PROANIMATS

ProAnimats és l’associació professional de productors d’animació amb seu a Barcelona. Creada l’any 2007, està federada a PROA i també és sòcia fundadora i membre activa d’ANIMATION in EUROPE, la Federació Europea que reuneix associacions de productors independents d’animació de més d’una quinzena de països.

Representant a una gran part del sector de l’animació, el seu objectiu és garantir les millors condicions de treball per als seus membres, defensant els seus interessos davant administracions, institucions i canals de difusió en l’àmbit nacional i internacional.

Assessorant i fomentant el diàleg i la cohesió entre els seus socis, ProAnimats ha aconseguit una posició representativa i valorada pels diferents agents del sector.

A més a més, organitza els Mojitos Animats, la trobada periòdica de l’associació. Es tracta d’un punt de trobada per compartir les últimes novetats del món de l’animació i estructurar els següents moviments com associació; una manera ràpida i distesa de reunir els socis quan cal prendre decisions, sempre en horari afterwork i on tothom hi està convidat.

ProAnimats és Active member de l’EAA (European Animation Award) i col·labora amb DIBOOS, El meu Primer Festival, B-ANIME Film Festival, el Butlletí Digital de la Generalitat de Catalunya, Brussels Invest & Export & Screen Brussels, Cartoon Italia i altres col·laboracions: Animac, Festival de cinema fantàstic de Sitges, Telefonica Open Future, el Parc Audiovisual de Terrassa, Kid’s Cluster, l’Acadèmia de Cinema Català…

JUNTA
QUI SOM?

JUNTA

President

Iván Agenjo

VicepresidentA

Marta Alonso

Secretari

Tony Albert

tresorer

Mikel Mas

Vocal

Jordi B. Oliva

Vocal

Raúl Berninches

Vocal

David Matamoros

Vocal

Pablo Jordi

PRODUCTORES
EMPRESES DEL SECTOR DE L'ANIMACIÓ AUDIOVISUAL

SOCIS DE PROANIMATS

CONTACTA'NS
VOLS FORMAR PART DE PROANIMATS?

T'ESCOLTEM

Dades de contacte
Telèfon
Víctor Esquirol
On som?
C/Provença, 281, 08037 Barcelona
Segueix-nos
Per qualsevol dubte, escriu-nos!

T'agradaria formar part de PROA?

DEFENSEM ELS INTERESSOS DEL SECTOR AUDIOVISUAL

NOTÍCIES
ÚLTIMES NOTÍCIES

NOVETATS DE PROANIMATS

All articles loaded
No more articles to load
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies