Avant-logo
AVANT
ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'EMPRESES DE PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

AVANT

Ideem, creem, fabriquem: produïm. Un grup de treballadors i creadors dedicats a la producció audiovisual que residim a la Comunitat Valenciana, ens hem associat amb la necessitat de compartir, investigar i crear metodologies, projectes i productes que aconsegueixin posicionar al sector audiovisual en un lloc destacat dins de les indústries culturals. Un posicionament que permeta afermar una indústria considerada estratègica, capaç de generar talent, teixit productiu i ocupació a la Comunitat Valenciana.

Creiem que els productors són els elements imprescindibles que amalgamen totes les energies del procés audiovisual per crear una obra amb identitat pròpia i projecció pública. Per això, entenem que els productors han de conèixer des de la trinxera, cadascun dels aspectes i necessitats dels diferents departaments i totes aquelles accions que han de succeir per a la realització, venda i distribució d’un projecte.

Volem influir en com produir, en la creació de polítiques públiques al servei de la societat, en la dignificació dels diferents oficis de la nostra indústria, en la creació i consolidació d’una indústria cultural, i volem aconseguir amb les nostres pel·lícules, documentals, programes i sèries, el reconeixement i identificació dels nostres conciutadans.

Considerem que els continguts i produccions audiovisuals són una de les eines més potents per a la creació del pensament, l’educació i el gaudi, i que han de constituir-se com a instrument indispensable per a la creació d’una societat nova en la qual el compromís amb les persones sigua l’ocupació principal. Per això ens hem associat, per col·laborar en la reconstrucció del sector audiovisual i imaginar un futur.

JUNTA
QUI SOM?

JUNTA

President

Rafa Molés

Vicepresidenta

Lorena Lluch

VICEPRESIDENTa

Sandra Mora

VICEPRESIDENTA

Lorena Torres

SECRETARI

Rafa Piqueras

TRESORER

Alberto Abenza

vocal

Lina Badenes

VOCAL

Araceli Isaac

VOCAL

Marco Lledó

VOCAL

Mila Luengo

AVANT
EMPRESES DE PRODUCTORES DEL SECTOR AUDIOVISUAL VALENCIÀ

SOCIS D'AVANT

CONTACTA'NS
VOLS FORMAR PART D'AVANT?

T'ESCOLTEM

Dades de contacte
Telèfon
Rafa Piqueras
On som?
C/ de la Fragata, 6, 46009 València
Segueix-nos
Per qualsevol dubte, escriu-nos!

T'agradaria formar part de PROA?

DEFENSEM ELS INTERESSOS DEL SECTOR AUDIOVISUAL

NOTÍCIES
ÚLTIMES NOTÍCIES

NOVETATS D'AVANT

All articles loaded
No more articles to load
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies