Arremanguem-nos!

Xavier Granada

Xavier Granada

Fundador i productor de Magrana
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article de Xavier Granada, nou president de ProFicció, publicat a l'Infoproa de dilluns 11 de febrer de 2019.

Escric aquestes línies estrenant càrrec com a president de ProFicció. Un honor, una responsabilitat i una (petita) sensació de vertigen per les ganes de fer-ho bé i d’aportar i ajudar a millorar el sector i bé, la vida de tots nosaltres una mica. Dels socis de ProFicció, dels socis de les altres associacions de PROA, i de la resta del sector audiovisual, en la mesura que el nostre granet de sorra ens permeti.
Recullo el testimoni dels anteriors presidents, Albert Sagalés i David Matamoros, a qui agraeixo des d’aquí la seva tasca al capdavant de l’associació. I tinc la il·lusió de compartir els propers dos anys de legislatura amb una junta formada per amigues i amics de professió, i sobretot amb la seixantena de productores sòcies de l’associació.
Avui vull constatar que per fer avançar el sector tots ens arremanguem cada matí a les nostres empreses. Però per fer-lo avançar, també hem de fer servir el teixit associatiu, sota el paraigües de la Federació PROA, per reclamar els nostres drets i fer sentir les nostres peticions, les nostres idees. Tot això només té sentit si cada soci es sent representat i per tant, us demano que participeu de les assemblees, de les trobades, que ens comuniqueu per qualsevol via les vostres idees, perquè les puguem comentar i debatre i traslladar a propostes que, moltíssimes vegades, serveixen per millorar els convenis col·lectius, les línies d’ajuts públics, les relacions amb els nostres clients, distribuïdores, televisions, exhibidors…
A PROA tenim un gran equip humà que ens ajuda i treballa per nosaltres cada dia, amb moltíssima dedicació. Aprofitem-lo. És un privilegi treballar-hi en el dia a dia des de les juntes, però també és necessari que sapigueu que cada soci hi pot parlar per resoldre dubtes o llençar idees. És l’única manera de funcionar com a col·lectiu.
En breu, la cap de comunicació Sara Montesinos ens deixa per anar a fer una feina encara més necessària que la que ha realitzat a PROA, però ens deixa com a llegat, entre d’altres, una nova web de PROA molt útil i atractiva: utilitzeu-la! Val la pena!
I mentre escric, m’arriben els rumors de possibles eleccions generals al govern Espanyol. Passi el que passi, el missatge sempre és el mateix: ARREMANGUEM-NOS!!

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.