Arremanguem-nos!

Xavier Granada

Xavier Granada

Fundador i productor de Magrana
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Article de Xavier Granada, nou president de ProFicció, publicat a l'Infoproa de dilluns 11 de febrer de 2019.

Escric aquestes línies estrenant càrrec com a president de ProFicció. Un honor, una responsabilitat i una (petita) sensació de vertigen per les ganes de fer-ho bé i d’aportar i ajudar a millorar el sector i bé, la vida de tots nosaltres una mica. Dels socis de ProFicció, dels socis de les altres associacions de PROA, i de la resta del sector audiovisual, en la mesura que el nostre granet de sorra ens permeti.
Recullo el testimoni dels anteriors presidents, Albert Sagalés i David Matamoros, a qui agraeixo des d’aquí la seva tasca al capdavant de l’associació. I tinc la il·lusió de compartir els propers dos anys de legislatura amb una junta formada per amigues i amics de professió, i sobretot amb la seixantena de productores sòcies de l’associació.
Avui vull constatar que per fer avançar el sector tots ens arremanguem cada matí a les nostres empreses. Però per fer-lo avançar, també hem de fer servir el teixit associatiu, sota el paraigües de la Federació PROA, per reclamar els nostres drets i fer sentir les nostres peticions, les nostres idees. Tot això només té sentit si cada soci es sent representat i per tant, us demano que participeu de les assemblees, de les trobades, que ens comuniqueu per qualsevol via les vostres idees, perquè les puguem comentar i debatre i traslladar a propostes que, moltíssimes vegades, serveixen per millorar els convenis col·lectius, les línies d’ajuts públics, les relacions amb els nostres clients, distribuïdores, televisions, exhibidors…
A PROA tenim un gran equip humà que ens ajuda i treballa per nosaltres cada dia, amb moltíssima dedicació. Aprofitem-lo. És un privilegi treballar-hi en el dia a dia des de les juntes, però també és necessari que sapigueu que cada soci hi pot parlar per resoldre dubtes o llençar idees. És l’única manera de funcionar com a col·lectiu.
En breu, la cap de comunicació Sara Montesinos ens deixa per anar a fer una feina encara més necessària que la que ha realitzat a PROA, però ens deixa com a llegat, entre d’altres, una nova web de PROA molt útil i atractiva: utilitzeu-la! Val la pena!
I mentre escric, m’arriben els rumors de possibles eleccions generals al govern Espanyol. Passi el que passi, el missatge sempre és el mateix: ARREMANGUEM-NOS!!

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

últimes notícies

MÉS articles d'opinió

proa

ÀREA DE SOCIS

Convocatòries, ajudes i informació exclusiva per als socis de PROA

ÀREA DE SOCIS

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

vols associar-Te a proa?

Gaudiràs de l'accés a l'àrea de socis amb informació del sector audiovisual: legislació, estudis, documents de treball i ajudes.