Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

ANIMATION IN EUROPE ESTRENA JUNTA DIRECTIVA

L’assemblea general d’Animation in Europe (AE), federació d’associacions europees de productors d’animació, ha escollit nova Junta Directiva pels pròxims dos anys

Els socis d’AE celebraren la setmana passada en el marc del festival d’Annecy l’assemblea general, en la qual es va decidir que Philippe Alessandri (França) continuï com a President de la Federació, càrrec pel qual ja fou escollit el 2016, any en què es va fundar Animation in Europe.

La nova Junta també l’integraran Annemie Degryse (Bèlgica) com a Tresorera i Moe Honan (Irlanda), Dirk Beinhold (Alemanya) i Tom van Waveren (Països Baixos) com a Vicepresidents. A més, també es va nomenar a Mar Sáez Pedrero (Espanya) com a Secretària General d’Animation in Europe.

AE és una organització sense ànim de lucre amb una Junta Directiva que treballa de forma voluntària. L’objectiu és la defensa dels interessos de productores, estudis i distribuïdores de pel·lícules i sèries d’animació independents establertes a Europa. La Federació compta ja amb 18 organitzacions associades procedents de 15 països: Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, França, Finlàndia, Alemanya, Itàlia, Irlanda, Lituània, Noruega, Polònia, Portugal, Espanya, Països Baixos i Regne Unit.

A 2017, Animation in Europe va contribuir en l’elaboració de l’Animation Action Plan presentat per Europa Creativa i continua participant activament amb el desenvolupament i la implementació del mateix a la futura política europea més enllà del 2021.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix ProAnimats

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.