Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

ALICE AL MIFA

PROA participa al panell d'experts en animació 'A Q&A with ALICE, the Animation League for Increased Cooperation in Europe'. 

El pròxim dijous, 17 de juny a les 14:00, celebrem al Mercat del Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy (MIFA), el panell d’experts en animació ‘A Q&A with ALICE, the Animation League for Increased Cooperation in Europe‘. 

Per culminar la fase d’exploració del projecte ALICE, del qual PROA forma part, s’ha organitzat una presentació seguida d’una sessió de preguntes i respostes sobre com el projecte pretén impulsar l’animació a Europa. A més, s’exposaran algunes de les propostes resultants de gairebé dos anys d’estudis i la seva rellevància per al programa Europa Creativa MEDIA 2021-2027

La presentació correrà a compte de Jordi B. Oliva, president de PROA, Federació de Productors Audiovisuals (Catalunya), Mar Sáez Pedrero, PROA, Federació de Productors Audiovisuals (Catalunya) i Philippe Reynaert, representant del fons cinematogràfic de Wallimage (Valònia); com a convidada es comptarà amb la intervenció de Lucía Recalde, cap de la unitat encarregada del programa Europa Creativa MEDIA. 

La sessió estarà moderada per Flore de Bayser (Wallimage), i presentada per Godefroy Vujicic, director general del fons cinematogràfic, Pictanovo. Els i les assistents tindran l’oportunitat d’intervenir durant la sessió de preguntes i respostes amb Iván Agenjo, president de ProAnimats (Catalunya), que serà present.

L’objectiu de l’activitat és oferir una visió general de les propostes resultants d’ALICE que se centren en la cerca de fórmules per a fomentar la coproducció d’obres d’animació a Europa, així com a millorar la competitivitat global del sector de l’animació europea.

Per a això, es presentarà: Una metodologia de mapeig per a la indústria i una etiqueta Wonderland que dóna accés a un directori intel·ligent.

Per a més informació consulti el següent enllaç: https://www.annecy.org/programme-2021/event/100001503078

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.