Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

5a EDICIÓ DEL PROGRAMA DE CREIXEMENT EMPRESARIAL

PROA convoca la cinquena edició d'un programa que dona suport a la internacionalització de les productores audiovisuals novelles sense experiència en mercats internacionals

Coneixedors de la gran importància que té la difusió i promoció de les obres audiovisuals en l’àmbit internacional, PROA, Productors Audiovisuals Federats, posa en marxa la cinquena edició del Programa de Creixement Empresarial, un programa que consisteix en apadrinar durant tot 1 any a una productora de nova creació sense experiència en el mercat internacional en el gènere del projecte presentat, amb l’objectiu d’impulsar la internalització de la producció.

La productora guanyadora gaudirà del suport d’un tutor especialitzat que sorgirà d’una de les associacions que formen part de PROA, i que es reunirà periòdicament amb el responsable del projecte triat per confeccionar un pla d’internacionalització que s’ajusti a les seves característiques específiques.

Per definir aquesta estratègia de mercats, PROA destinarà un suport econòmic de 3.000 euros i oferirà una quota gratuïta d’un any per formar part d’una de les associacions que constitueixen la Federació, amb la finalitat que la productora es beneficiï el màxim dels avantatges que li pot oferir PROA, com serveis d’assessorament o l’accés a recursos i informacions actualitzades del sector.

La data límit per presentar candidatura és el dimarts 15 de setembre de 2019, les productores poden presentar projectes d’animaciódocumentalficció o entreteniment TV, amb clara vocació internacional i en qualsevol fase del projecte: desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats.

L’anunci del projecte guanyador, aquesta 5a edició del Programa de Creixement Empresarial, queda per definir segons avancin els esdeveniments derivats de la crisi de la Covid-19. Si és possible, es donarà a conèixer en el marc del 53è Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges, com en les darreres edicions.

Bases i Formulari d’inscripcions.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Proa-logo

som agent estratègic

Posicionem el sector audiovisual

Coneix PROA

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROA

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.