ProAnimats organitza la segona edició de Fica el Nas!

El segon testeig de projectes d'animació amb infants va tenir lloc a mitjans de novembre, Zentropa i WKND van presentar un film i una sèrie.

El passat 17 de novembre, ProAnimats, l’associació de productors d’animació, va organitzar la segona edició de Fica el nas! en el marc d’El meu primer festival.

Fica el Nas! És un testeig de projectes d’animació infantil en desenvolupament, una sessió tancada amb un grup reduït de nens i nenes que té per objectiu acostar els projectes de les productores al seu públic per tal de poder adaptar-ne millores o canvis.

 

En aquesta edició, a la que van participar una dotzena d’infants d’entre 6 i 10 anys, es van presentar una sèrie i una pel·lícula d’animació. Per una banda, els socis de ProAnimats WKND van presentar Petita i gran, una sèrie basada en la col·lecció de llibres d’Isabel Sánchez on cada episodi presenta la vida d’una dona excepcional que va deixar la seva empremta en la història, des de dissenyadores i artistes fins científiques, exploradores, inventores i activistes de drets civils.

També el soci Zentropa va ser present amb el film Hanna i els monstres, un llargmetratge d’animació 3D, en coproducció amb Doce i Corea. En la pel·lícula, un amagat poble de la civilització i habitat per zombies amb habilitats extraordinàries, es veu sorprès per l’arribada de la Hanna, una nena de 4 anys molt trapella. Entre tots hauran de posar les seves habilitats en comú i traçar un pla per tornar la Hanna a casa dels seus pares.

Fica el nas!, pels infants, és una oportunitat per conèixer el procés de creació dels projectes que consumiran posteriorment. A més, als productors també els ajuda conèixer l’opinió dels seus futurs espectadors i els permet reunir material gràfic i audiovisual per a futures presentacions.

Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix ProAnimats

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.