Proanimats amb el meu primer festival

ProAnimats organitza activitats amb El meu primer festival per a nens d’entre 4 i 8 anys.

ProAnimats organitza activitats amb El meu primer festival per a nens d’entre 4 i 8 anys. El proper dissabte 18 de novembre d’11.30 h a 13.00 h a l’Institut Francès.

L’activitat serà de testeig de dos nous projectes: Mironins i Sota el Sofà, dues produccions dels socis Cornelius i Teidees, que estan en fase de desenvolupament i que els seus creadors tenen ganes de compartir amb el seu futur públic.

Serà un espai de trobada entre creadors i petits espectadors on descobrir junts aquestes noves sèries i participar de forma lúdica en el seu desenvolupament.

També us proposem aquesta sessió d’una selecció de capítols de sèries dels nostres socis de ProAnimats, el diumenge dia 19 de novembre a les 17.00 h a la Filmoteca de Catalunya (sessió recomanada per a nens a partir de 5 anys- Entrades a la venda en la taquilla de la Filmoteca).

 

Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix ProAnimats

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE proanimats

Proanimats_logo
ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE PRODUCTORS D'ANIMACIÓ

Coneix a Avant

Més informació

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.