PROA LLENÇA LA SEGONA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE CREIXEMENT EMPRESARIAL

PROA llença la segona edició del Programa de Creixement Empresarial que té com a objectiu contribuir a la internacionalització de les productores catalanes. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat  i donará  un suport econòmic per valor de 3.000 euros.

El programa consisteix en apadrinar un productor novell o sense experiència en el mercat internacional.Durant un any, un tutor experimentat ajudarà al productor seleccionat per a què millori el seu projecte i ajusti l’estratègia internacional a les seves característiques específiques. El productor escollit, amb el suport del tutor, confeccionarà un pla d’internacionalització del seu projecte i/o empresa. Es definirà una estratègia de mercats d’un any per a la qual Proa donarà suport econòmic per valor de 3.000 euros.

Els projectes que presentin els candidats poden ser d’animació, documental, ficció o entreteniment televisiu i es poden trobar en qualsevol fase de producció (desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats).

Podeu trobar tots els detalls del Programa de Creixement empresarial al web de PROA al següent enllaç: http://www.proafed.com/programa-creixement-empresarial/

S’amplia el termini  per presentar candidatura fins al 15 de setembre de 2017.

 

Logo PROA