Proa llança la tercera edició del programa de creixement empresarial

L'objectiu és contribuir a la internacionalització de les productores

PROA llança la tercera edició del Programa de Creixement Empresarial que té com a objectiu contribuir a la internacionalització de les productores. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat i donarà un suport econòmic per valor de 3.000 euros.

El programa consisteix en apadrinar un productor novell o sense experiència en el mercat internacional. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat per a què millori el seu projecte i ajusti l’estratègia internacional a les seves característiques específiques. El productor escollit, amb el suport del tutor, confeccionarà un pla d’internacionalització del seu projecte i/o empresa. Es definirà una estratègia de mercats d’un any per a la qual PROA donarà suport econòmic per valor de 3.000 euros.

Els projectes que presentin els candidats poden ser d’animació, documental, ficció o entreteniment televisiu i es poden trobar en qualsevol fase de producció (desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats).

El termini per presentar candidatures és el 7 de setembre de 2018.

Proficcio-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

Coneix Proficció

Més informació

últimes notícies

MÉS NOTÍCIES SOBRE PROFICCIÓ

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Proficcio-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.